Arama
Arama Sonuçları
MHP'den Honsalar ziyareti
MHP Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve Merkez ilçe Başkanı Hüseyin Kapulu ile birlikte Kastamonu Merkez Honsalar Mahallesi’ni ziyaret etti.
“Büyükşehirlerde göreceğimiz hizmetler Kastamonu’da"
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla hazırlanan "Adım Adım 2023 İl İl Anadolu" programı çerçevesinde oluşturulan heyet, Kastamonu'ya geldi
MHP Heyeti, muhtarlarla bir araya geldi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatları sonrasında sahaya inen MHP Teşkilatı, 'Adım Adım 2023: İl İl Anadolu' programı kapsamında Kastamonu'da mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.
MHP Heyetinden Çığlıoğlu'na hürmet
'Adım adım 2023: İl İl Anadolu' programı kapsamında ilimize gelen MHP heyeti, İtalya’da düzenlenen Kick Boks Büyükler Dünya Şampiyonası’nda ilimizi ve ülkemizi temsil eden ve üçüncü olan Asuman Çığlıoğlu'na özel ilgi gösterdi ve hediye takdiminde bulundu.
MHP Heyeti Kastamonu'da
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatları doğrusunda sahaya inen MHP'liler Kastamonu'ya geldi.
MHP heyeti Kastamonu'ya geliyor
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatları sonrasında başlatılan 'Adım Adım 2023, İl İl Anadolu' hareketi kapsamında MHP heyeti, Cuma günü Kastamonu'ya geliyor